3 Temmuz 2016 Pazar

Android İçin Oyun Tavsiyeleri

Microtrip:
Microtrip, sağa sola oynatılarak hareket ettirilen mikrobun, vücut içindeki yolculuğudur. Deniz kestanelerine benzeyen canlıların küçüğü canınızın yarısını götürüyor, büyükleri ise canınızı bitiriyor. Yeşil şeyler sizi yavaşlatıyor ve canınızın çeyreğini alıyor. Alyuvarlara benzeyen şeyler can veriyor. İlaçlar da güçlendiriyor.
Oyunun amacı yok, tek amac bestscore yapmak. Yani karakter değiştiremiyorsunuz. O yüzden bir süre sonra sıkıyor ama zevkli.
Eğer ekran ile hareketleri kontrol etmede iyi değilseniz, tıklayarak da var.


















Twins:
Oyuna siyah topla, beyaz tarafta başlıyorsunuz. Ve beyaz taraftaki siyah dikenlerin üzerinden ekrana tıklayarak atlıyorsunuz. Uzun tıklayınca uzun,  tıklayınca kısa zıplıyorsunuz. Taraf değiştirince topun rengi de değişiyor. Ve bu arada daha yüksek skor yapmak için metal gibi topçuklar var.
Bağımlılık yapıcı ve akıcı bir oyun, ama oyunun amacı yok, yani karakter değiştirilmiyor, ama bestscore yapmaya çalışıyorsunuz.


Icegirl and Fireboy
Bu oyun ateş ve su değildir, hatta alakası yoktur. Sadece karekter ateştir. Ancak yine de zevkli, ancak zevk süresi kısa, hemen sıkıyor.
Bu oyunun da amacı bestscore yapmak.
Yapmanız gereken koşan ateş'i engellerde ekrana tıklayarak zıplatmak. Kulağa kolay geliyor ancak zor sayılır. Çünkü zıplama menzili çok az. 
 
Ölünce

Zıplarken

Brain İt On
Zeka oyunu ancak çok zevkli. Size bazı görevler veriyor ve belirli sayı sınırında şekil çizerek belirli süre içerisinde onu yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Bu şekiller yer çekimi gibi yere düşüyor, Görevler ise, bardaktaki topu dışarı çıkart, bardağa bir cisim koy vb. Zorlandığınız zaman reklam videosu izleyip, ipucu alabiliyorsunuz. Ve oynayan 10 milyon kişi var. 
  Brain It On! - Physics Puzzles- ekran görüntüsü

Dragon City
Bu oyun başta sarıyor, ancak daha sonra sıkıcılaşıyor, çünkü süreler gittikçe uzuyor ve elmas zorunlu oluyor ancak elmas tl ile satılıyor. Bu nedenle hile gerekiyor ancak hile siteleri son derece fazla reklam aldığı için amacınıza ulaşmanız sizi zorluyor. Başta güzel ancak sonra sıkıcı.
Oyunda ejderha yumurtaları alıyor, yiyecek yetiştirip onları besliyor, büyüyen ejderhalarınızla turnuvalara katılıyorsunuz. Ejderhaları çiftleştirip, güçlü türler elde edebiliyorsunuz.
Aynı zamanda bir facebook oyunu.



Snake.io
Bu bir Slither.io güncellemesidir. Aynı mantık ancak daha çok hoşuma gidiyor. Özellikleri:
1) Tasarımı daha göz yormuyor.
2)Online olmadan da oynanabiliyor. Ancak online de oynanıyor.
3) Lag yok, kasmıyor.
4) Hızlanmak daha kolay, hızlanma tuşu var.
5) Joystickle kontrol ediliyor.




Nebulous
Nebulous'u Agar.io ya göre daha tercih ediyorum
1) Online veya offline oynanabiliyor.
2) Oyun türleri var, futbol, bayrak kapmaca vb.
3) Oyun sahasında buz bulup, birine atarsanız donar, iksir bulup atarsanız parçalanır ve bayrağı veya topu bırakmak zorunda kalır.
Agar.io'dan çok daha orjinal. Joystickle kontrol ediliyor. Oyunun amacı topu kontrol ederek, kendinden küçük topları yiyip, büyümek ve büyüdükçe daha büyük toplar yemek. Büyük topların sizi yememesi için kaçmak. Dolayısıyla sizin yiyebileceğiniz toplar da sizden kaçacaktır. Onları köşeye sıkıştırmanız gerekli.
ipucu: Dondurduğunuz topun yanına yaklaşın ve donukken değil, erimeye başladığına yiyin yoksa parçalanısınız.
Müthiş bir oyun ve sıkılmadan uzun süre oynadım. (Bilgisayar oyunlarında çabuk sıkılan biriyim.)




Aynı zamanda Google Play'in "Sizin İçin Önerilenler" ve "Şunlardan Hoşlanabilirsiniz" kısımları gerçekten işe yarıyor.

Hiç yorum yok: